Маргарита Хранова дължи кредити за около 300 000 лева към няколко банки. Семейството на естрадната звезда е потънало в големи заеми, които едва смогва да изплаща, докладва колежка на изпълнителката, запозната с драмата.

Преди няколко години съпругът на звездата Кирил Бойчев изтеглил около 300 000 лева, като по изискване на финансовата институция заложил семейния им апартамент в София. С парите Бойчев започнал нов бизнес. Начинанието обаче не се увенчало с успех, мъжът на певицата не могъл да възстанови ипотеката и оттогава банката безжалостно тормози фамилията, писа „Уикенд“.

„Маргарита прави всичко по силите си, за да е сигурна, че ще има покрив над главата. Когато преди време мъжът ѝ изтегли заема, дълго криел за начинанието. Щом тя научи за необмислената постъпка, бе много разочарована”, издаде запознатият с ужаса. Банковият ад бил най-тежък преди 2 години, когато жилището на легендата дори било на косъм да бъде извадено на публична продан.

Покрай финансовите неволи звездата дори се замислила дали да прекрати 43-годишния им брак, но до развод така и не се стигнало. Търканията помежду им отшумели, когато заради ядовете Кирил получил инсулт, докато двамата пътували към вилата им в Брезник – родния край на Хранова. Приятели на фамилията са убедени, че именно наглия натиск на банката е станал причина бизнесменът да пострада здравословно.

Именно големите кредити са причината Маргарита Хранова да се съгласи да влезе в цели две риалита - в края на 2017 г. тя се появи във „ВИП Брадър” напук на презрението си към този формат, а няколко месеца по-късно блесна и в „Като две капки вода”. След това тя се появи и в „Черешката на тортата”. В крайна сметка, тлъстите хонорари от тв участията помогнали на естрадната певица да плати много голяма част от задълженията си, но все още имало сериозни борчове.