Актьорът Мариан Бачев изненадващо обяви, че вдига сватба с майката на двете си дъщери Милена след 20 години съвместен живот. Двамата решили да отбележат годишнината, като най-сетне се врекат пред Бога и закона, въпреки че са една от най-стабилните двойки в шоубизнеса. Бачев, който тази вечер ще играе Чарли Чаплил в мюзикъла на Варненската опера в НДК, винаги е споделял, че зад успехите му стои Милена.

„Има клише, че зад всеки успял мъж седи по една умна жена, което е много вярно. Ако ти не се чувстваш сигурен с нея, винаги нещата ти няма да вървят. Милена създава уют и ме кара да се чувствам стабилен, за да мога да работя и да се грижа за семейството ни. С нея сме от 15 години заедно. Всички казват: „Ей, ти имаш две деца!” А аз отговарям: „Да, при това от една и съща жена със седем години разлика. Нещата не са случайни. 

Тя е по-търпеливата, прави повече компромиси. Актриса е и умее да проявява разбиране за неща, които съм преживял през деня”, обяснява тайна на съвместния си живот Бачев. Артистът, който продължава да се изявява в „Шоуто на Слави” ще се венчае за Милена догодина, обеща той в интервю за bTV. Шаферки със сигурност ще бъдат двете дъщери на двойката Александрина и Косара