Мариан Вълев - Куката почти сигурно няма да продължи участието си в предстоящия трети сезон на сериала „Под прикритие”, научи „Монитор” от близки до звездата източници.

Причината, заради която продуцентите няма да възкресят героя му, е избухливият характер на актьора.

Мариан се е изпокарал с екипа на продукцията и нямал никакво желание да продължи със снимките.

Другата новина около актьора е, че имал предложение да се снима в американски филм, при това в главна роля.

В последно време Куката не може да се оплаче от липса на ангажименти, тъй като се снима и в реклама за алкохол. Освен това актьорът трайно се настани в женските сърца.

Най-прясната клюка около него е, че успя да завърти главата на колежката си от сериала Ирена Милянкова. Влюбените гълъбчета даже бяха изловени от папараци да се държат за ръчичка.

За връзката им се заговори още преди месеци, когато двамата са разменяли ласки на обществено място. Ирена Милянкова е майка на 4 деца от съпруга си Росен Чолов.

Това обаче не е попречило на актрисата да хлътне по Мариан. Искрите между колегите прехвърчали на снимките на последните епизоди от втория сезон на сериала. Това било и причината героинята на манекенката да бъде убита.

Две от децата на Милянкова също са в час за новото увлечение на майка си. Куката пък няколко години беше сериозно обвързан със сестрата на колежката си Яна Титова – Невена.