Актьорът и режисьор Мариан Вълев – Куката сготви вечерята си в "Черешката на тортата" в един от дизайнерските апартаменти на бутиковия жилищен комплекс Hacienda Residence. В съседство на театрала са и Златка Райкова, Елена Брусарска и шеф-готвачът Дани Спартак.

Звездата от хитовия сериал „Под прикритие“, избра за своя арена на кулинарната битка “Черешката на тортата”, любимият на популярните личности комплекс в с.Иваняне, близо до София. С помощта на златните момичетата от националния отбор по художествена гимнастика - Кристин Тасева и Невяна Владинова, той приготви храна за своите звездни гости Деян Донков, Дария Симеонова и Славея Сиракова.

Вечерята се състоя в един от апартаментите с гледка към Витоша и частния парк на бутиковия комплекс, който неотдавна самата Диляна Попова първа показа в профила си в Инстаграм.

Още със слизането от лимузината звездите споделиха, че са впечатлени от гледката, която разкрива Иваняне. А Деян Донков допълни, че заради чистия въздух, който безпорно се усеща, в последните години районът е станал привлекателно място за живеене.

С участието си в „Черешката на тортата“ Куката представи и режисьорския си дебют, филмът „Лошо момиче“, около която тема се въртяха разговорите между домакина и гостите. Лентата, чиято премиера мина при огромен зрителски интерес е с участието на Любомира Башева, Станислава Армутлиева, Дария Симеонова, Диляна Попова, Георги Кадурин, Деян Донков и др. Историята е за една художествена гимнастичка, която се забърква в сериозни неприятности, в един момент застрашаващи цялата й ценностна система и морал.