Актьорът Мариан Вълев за малко да докара сериозна простуда на финалистите в шоуто на БНТ „Кастинг”, докато им показваше възстановки и трикове при правене на каскадите в БГ сериалите.

Финалистите в риалитито презряха студа в столицата и с ококорени очи наблюдаваха как техните наставници Мариан Вълев, Боряна Пунчева, Снежина Петрова и режисьорът Димитър Коцев-Шошо ги открехваха как се получават ефектните номера във филмите.

За подкрепа на младите, които всъщност трябваше накрая и сами да направят по една каскада от избран филм, присъстваше и най-известният български каскадьор Калоян Воденичаров- Калата, пише в. "Монитор".

Той стои зад най-екстремните сцени от любимата на доста българи кримка „Под прикритие”. Младите хора, решили да станат актьори, трябваше да изпълнят една сцена освен от „Под прикритие”, но и от „На всеки километър”, „Осмият”, Черните ангели” , „Комбина”.

Времето, с което бъдещите кинонадежди разполагаха, бе нищожно - едва три дубъла. Кой ще продължи напред в шоуто и ще се справи най-добре с каскадите, ще стане ясно тази вечер.