След като Куката беше свързан с танцьорката Даниела Арнаут, а преди това имаше връзка с колежката си от ''Под прикритие''- Снежана Макавеева, сега актьорът очевидно се е насочил другаде.

Според последните слухове, новата изгора на Мариан е дъщерята на Фатик. Екстравагантната красавица е известна като нощна птица, която не спира да купонясва.

В последно време тя е засичана само в компанията на Куката, който е в една от главните роли на най-хитовия български сериал.

Александра Тюркмен отскоро е в актьорските среди, защото е първа година в НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов. Близки на Алекс разкриват, че тя е много влюбена в гаджето си и не спира да говори за него.

Дали обаче този път актьорът ще е по-постоянен в отношенията си, предстои да се разбере. Алекс наскоро е преживяла едно любовно разочарование след като имала силни чувства към колега на Куката - Захари Бахаров, но била отхвърлена, защото той не й обърнал внимание, пише Lifestyle.bg

После обаче се запознала с Вълев и уж нещата потръгнали. Злите езици обаче твърдят, че той само ще се позабавлява и този път няма да се задържи задълго в сериозна връзка, пише Blife.bg