Напоследък Мариан Вълев съвсем го хвана липсата и се е отдал на любимите си пороци, пише "Уикенд".

Звездата от "Под прикритие" отдавна не е получавал сериозен професионален ангажимент и е изпаднал в сериозна дупка. Финансовото му състояние никак не е цветущо, но затова си е виновен и самият той.

Куката е свикнал да живее на заеми и вече така се е овъртял, че не е ясно как ще се измъкне от заплетената ситуация. Любимият номер на Вълев бил да иска пари на заем и след това тактично да "забрави" да ги върне.

Така е завлякъл различни хора с над 30 бона! Единственият изход от задънената улица за Мъро в момента е концепцията му за тв филм, която е представила на продуценти от БНТ. Шансът да бъде одобрен, обаче, е минимален. През изминалите месеци Вълев подхванал няколко проекта, но за съжаление, всички се оказали неуспешни. Заработвал дребни пари в долнопробни театрални постановки, но всичко отивало за погасяване на текущите сметки.

Неуспехите в живота го тласнали надолу към дъното, където го чакат любимите му пороци - алкохолът и наркотиците. Отдавна се знае, че Куката е почитател на "бялото сладко". То, обаче, никак не е евтино. Именно за него отивали част от парите, взети от авери. А другите хиляди профукал и по кръчми и доскотеки, където често се напива до безпаметност.

„Той има широки пръсти и когато му отпусне края, опуква всичко до последния лев. Беше спрял кокаина, но явно пак се е върнал към него. От известно време живее на заеми и едва погасява битовите си сметки. Добре, че поне бившата му жена не го тормози за издръжка на сина им”, коментират дружки на симпатягата от кино средите.

Близки на актьора вече започват много да се притесняват за него и за това докъде ще стигне. Но пък, от друга страна, това не е първият подобен период в живота му, така че сигурно и сега ще успее да изплува от дъното..