Спорът между двамата съдии в музикалното шоу "Гласът на България" не остана неразнищен от медиите.

В сутрешния блок на бТВ те изясниха има ли вражда помежду им и продължават ли да спорят и сега.

Миро започна с извинение към Мариана и всички зрители, които са гледали техния скандал по време на предаването в събота. Той каза, че наистина не е трябвало да реагира по този начин пред камерите, защото това най-малкото не е джентълменско поведение.

И двамата треньори уточниха, че спорът им по никакъв начин не е на лична основа, защото е ставало дума за чисто музикантска преценка. Впоследствие обаче те издадоха новини "от кухнята", които потвърдиха, че за в бъдеще, ако се стигне до подобни съприкосновения, те безспорно ще са лични.

Мариана обобщи с думите: И на двамата с Миро прекалено много ни пука!

Отговорността, която те са поели още по време на кастингите на тъмно, сега ги измъчва, защото именно те е трябвало да елиминират половината певци в отборите си.

Миро заяви, че понеже много харесва някои от отпадналите участници се е наел с отговорната задача да им направи песни, които да бъдат показани на широката аудитория.

За предстоящото в "Гласът на България" Мариана и Миро издадоха, че със старта на концертите на живо, отговорността ще бъде прехвърлена на публиката, защото тя ще решава кой да остане и кой да си тръгне. А още на първия лайф концерт един срещу друг ще застанат отборите на Ивана и Миро.

Снимка: Булфото