По повод скандалите около самозваната „миска“ Анита Мейзер и отказът на собственичката на марката „Мисис България“ Меги Савова да коментира измислиците на Мейзер, News Hall се свърза с Мариана Маринова.

Тя е носителка на титлата Мисис България, организира редица конкурси у нас и в чужбина.

- Г-жо Маринова, как ще коментирате изказванията на Анита Мейзер, че е носителка на титлата „Мисис България“ и твърденията й, че има право да организира „Мисис Свят“ в България?

- Аз съм носител на титлата Мисис България, коя е Анита Мейзер? Не я познавам не искам да оценявам нито красотата и нито капацитета и , но тя не е Мисис България! От 2007г. , когато спечелих Мисис България не помня това име да е участвало в конкурса а аз съм години наред не само носителка на короната но и част от организацията ! Уважавам мнението на Меги Савова да не се конфронтира с въпросното лице. Но ми писна, че трябва да обяснявам на хората , че тя не е Мисис България. Аз работя това - да организирам конкурси.

От години съм част от световните централи на международни конкурси! Работя означава - плащат ми , а не си плащам аз за да присъствам по форуми! И ми писна да слушам врели-некипели, за това каква сериозна дейност извършва въпросната госпожа за един международен конкурс! Това да си платиш таксата да участваш в един от хилядите конкурси за красота по света не те прави Мисис България! И ако някой се интересува как са я допуснали и защо нея, нека се обърне към централата на световния конкурс не да питат нас! На мен Анита ми е приятна, дори симпатична и по някакъв начин ми напомня образа на Митьо Пищова , но ми се иска да стане ясно че не е Мисис България , както не е и единствената Българка на световен конкурс, защото ние изпращаме всяка година по 4 момичета, които представят България достойно! Аз пътувам по 4-5 пъти в годината и съм жури на два от най престижните конкурси по света! Две години подред съм работила за Мисис Венецуела и съм била жури на този конкурс и това до ден днешен е моя работа! Няма какво друго да кажа по въпроса“, отсича Мариана Маринова, цитирана от Blife.bg