- Мариана, от участието ти в „Черешката на тортата” стана ясно, че полагаш най-вече грижи за тялото си, а за лицето?

- Сутрин и вечер мия лицето си с много студена вода. Не използвам козметика. Дори нямам крем за лице.

- Диети пазиш ли?


- Не. Преди време бях качила малко килограми и по препоръка на приятелка пих китайски хапчета за отслабване. Имаха ефект, но така се изнервих, че реших, че е по-добре да съм дебела, отколкото нервна. Хаотичен човек съм и не мога да пазя диети. За да можеш да спортуваш или да пазиш диета, трябва да си сериозен и подреден. Аз не съм.

- Майка ти е лекарка, а ти имаш много пластични операции и планираш още. Какво казва тя?

- Против е. Казва ми: „Ти всячески се опитваш да си унищожиш здравето.” Аз не пуша, не пия, какво толкова, че правя операции? Ако искаш да имаш бюст, няма спорт, крем или диета, с която да го получиш.

- „Бразилско дупе”си оформила с много пълнител. Не те ли беше страх?

- Аз нямах никакво дупе, а във Венецуела жена без дупе не е жена. Исках да се впиша в тази среда. Бързо научих испански, но исках и визуално да им приличам. Така се реших. Човекът, който ми прави „бразилското дупе”, не беше лекар. Дойде вкъщи. Сложи ми в бузите по 2 абоката и през тях започна да влива филъра – това е биополимер, с който могат да се запълнят и бръчки. Ама тук се слагат 3 литра и повече.

- Как така 3 литра? Това е огромно количество!


- Така е. Те се вливат бавно, не наведнъж, защото стават буци. Вливат се спринцовка по спринцовка.

- Колко часа продължи тази доброволна инквизиция?

- Около 3 часа. Всяка спринцовка е по 10 милилитра и докато се влеят литър и половина във всяко кълбо, не става бързо. На последните действително страшно болеше. Като си тръгнах, се притесних много. Дупките от абокатите бяха залепени с медицински каноконлит и като го махнах, пълнежът започна да тече навън. Страхотна гледка.

- Повече ли боля от слагането на силикон в бюста?


- Търпя на болка. Първата ми операция за имплантите в гърдите беше отдавна и не помня да ме е боляло. След това си оперирах носа, защото не го харесвах – беше широк, дълъг, тип орлов. Сега ще го коригирам отново, защото расте.

- Как расте, да не си Пинокио?

- Не на дължина. Увеличава се гърбицата отгоре – разрастват се хрущялът и костта.

- Хората крият тези подробности, а ти разказваш. Защо?


- Направих си операциите – сложих силиконов бюст, оперирах си носа, сложих силикон в устните и реших да почна да говоря за това. Много жени имат и повече корекции от мен, ама крият. За мен желанието да изглеждаш добре е комплексна грижа. Всеки сам решава какво да направи и в това няма нищо осъдително.

Източник: в. "Монитор"
.