Мисис България Глоуб 2007 Мариана Маринова, която в момента е официален лицензиант на скандалния конкурс "Мис Силикон", разказа пред "Шоу" за "негърското" дупе, което си е направила, добавайки 3 кила биополимер в задника си.

Блондинката прекарва доста време в Латинска Америка, където е част от журито на Мисис Венецуела 2010. Там приемат за нещо съвсем нормално да си направиш дупе. Дори е странно, ако нямаш такова, което бързо провокира Мариана, да се впише в техните стандарти.

"Не съм го мислела дълго време. Един ден реших - ще имам такова дупе, и започнах да търся кой го прави." - разказва без свян силиконката.

Методът, по който се сдобива с перфектни форми обаче, отдавна е забранен в Европа.

Става въпрос за директно вливане на биополимер в тялото, като ти се вливат от него не само в дупето, а за оформяне на мускули и релеф по цялото тяло.

И така Мисис България освен с 700-те кубика силикон се сдобива и с 3 кила биополимер, за да се радва не само на апетитни предни, но и задни части.

Сега Мариана издирва най-добрия хирург, защото иска да коригира носа си. Предната операция, която му е направила не била никак успешна за това тя иска да повтори.