Мариана Маринова за пореден път събира родните силиконки за конкурса „Мис Силикон“.

Миската днес има рожден ден, за което получи букет от водещия на предаването „Преди обед“ Александър Кадиев, където тя гостуваше. Сашко пък много държеше да се знае, че двамата с атрактивната дама са били съученици. Той не пропусна да отбележи колко е разочарован от факта, че известната с пластичните си подобрения Мариана се появи в ефира с черна риза, закопчана догоре, пише ''Блиц''. „Много хора са ме виждали мен със закопчана риза и без риза“, каза тя. Все пак тя не смята, че женските гърди непременно трябва да се излагат на показ.

На въпрос лично тя защо си е сложила силикон, тя отговори: „Защото нямах гърди“. Мариана, която е майка на две деца, беше категорична, че би спряла дъщеря си, ако поиска да си сложи силикон. Тя посочи също така, че на конкурса се обяснява непрекъснато на родителите, че това е шоу, но децата, които искат да си слагат силикон, за абитуриентския бал, например, трябва да бъдат спирани.

На конкурса тя не допускала участнички на по 18-19 години. Най-младата досега била на 22.

„Мис Силикон“ навършва пет години. За целта Мариана ще се опита да събере всички участнички, появявали се в него през годините.