Мариана Попова е жестоко обидена, че не бе сред поканените изпълнители на благотворителния концерт по bTV, чиито организатори бяха Иван и Андрей. Актрисата избухна с гневен пост, че са я забравили."Тъй като и аз много обичам инициативи за помощ, по личен избор и предпочитания на някой си, ще Ви кажа нещичко от сърце. Помагала съм и ще помагам на много хора истински нуждаещи се, помагала съм и на артисти, НО САМО ТАЛАНТЛИВИ!

Днес няма да помогна на никого от вкъщи защото никой не ме покани, но пък ще помогна на себе си като не гледам това събитие а тя помощта си върви и е толкова личен избор колкото и избора да се покажеш без да можеш. С много обич!  Аз не помагам от вкъщи щото не ме поканИха " , написа любимата на Веселин Плачков, който вече е на заплата като общински шеф в Плевен. Тя очевидно търси начин да промотира най-новата си песен „Дъжд”, която пусна в условията на кризата с коронавируса.

Музиката е на Светослав Лобошки, текстът е на Александър Петров, а аранжиментът - на Краси Гюлмезов”, казва Попова. Първоначалната версия на песента е създадена преди години за певицата Мери Танева, която така и не успява да я запише.

снимки:Фейсбук мариана попова