Певицата Мариана Попова и актьорът Веселин Плачков говориха за любовта си и разкриха, че не се ревнуват, защото са интелигентни хора.

"Вярвам, че любовта е двигателят на живота, не само между двама души", сподели Мариана пред bTV.

"Никога не съм се страхувала да вляза във връзка с Веселин и не съм била обвързана по това време. Това, което ми се случва с него, се моля искрено и на цялата Вселена да ми е последното, защото ми е най-хубавото", разкри чувствата си Попова.

Веселин Плачков разказа, че историята им е започнала съвсем тривиално. Двамата се запознали на откриване на пешеходна пътека на язовир "Кърджали" и станали приятели. "Започнахме да се чуваме и да се разбираме още от самото начало, и продължаваме до ден днешен", сподели Плачков.



Той разказа, че го дразни, когато Мариана дъвче дъвка, а тя пък сподели, че я дразни, че той е толкова красив и талантлив и тя го обича толкова много.

Веселин и Мариана прекратиха спекулациите по техен адрес и казаха, че когато връзката им е започнала, не са били обвързани с бившите си половинки. "Дълго си говорихме дали да се покажем, да излезем. Всеки нормален човек просто хваща другия за ръката и излиза", допълни певицата.



Мариана пусна и нов клип, в който участва любимият ѝ Веселин. Щеше да е нелепо да живея с един от най-добрите актьори в България и да взема друг", мотивира избора си певицата.