Две певици ще хванат черпаците в "Черешката на тортата" - Мариана Попова, Аксиния.

Малък пожар, домашна питка "Бедствие" и общ заговор на звездите са изпитанията, с които ще трябва да се преборят двете изпълнителки в компанията на Явор Гигов от "Етажна собственост", Наско и Станислав Дочев.

Градусът се вдига още в понеделник, когато Явор Гигов сериозно ще наруши съседската хармония, като почти  подпали  къщата. Той ще получи предизвикателство от шеф Манчев да приготви джолан с манатарки.

Съвсем тематично, домоуправителят от „Етажна собственост” ще посрещне гостите си с шот от домашна ракия, а по-късно, всички заедно ще изрисуват цяла стена в дома му.  

Във вторник много старание за Тиролска вечеря ще положи Мариана Попова, а вместо  награда, тя ще получи добре организирана атака от останалите.

Преди да влязат в  дома й, гостите ще се наговорят да се държат лошо, а за капак, по време на десерта, всички ще се скрият, за да си помисли, че са си тръгнали.

Мариана ще бъде сериозно засегната, а след като намерят начин да се извинят за шегата, звездите ще полегнат на дивана за откровения, смях и сълзи. 

Домакин в сряда в „Черешката” ще бъде Аксиния, а освен сьомга и домашна бисквитена торта, тя сама ще реши да се впусне в кулинарното приключение – домашна питка "Бедствие".  

В най-страшния ден от седмицата – четвъртък,  гости ще посрещне  Наско, когото познаваме като водещ от "Мело Тв мания". 

Продуктите от шеф Манчев – шкембе, чесън и лют червен пипер, ще го провокират да измисли най-страшната изненада. Всички на масата ще получат мисия –  сурово шкембе, агнешка главичка и дреболии. Дали някой ще се осмели  да опита от предизвикателството?  

Последен домакин в петък ще бъде журналистът Станислав Дочев, а след толкова много премеждия, на вечерята гостите ще бъдат малко уморени.

Когато Наско се пошегува с домакина, шегата ще остане неразбрана. Още в началото Станислав ще откаже продуктите, изпратени от шеф Манчев, като в петък, на рождения ден на Мариана Попова, той ще й поднесе и специална изненада – торта.