преди седмица на дискретна церемония в Свети Влас, където се и запознаха преди шест години.

Двойката разменила халки в тесен приятелски кръг, а за кумове поканили Васко Пантелеев-Ешкенази и годеницата му Станислава, пише "Монитор".

От четири години двойката си поделя грижите за нещо много по-скъпо от свидетелството за брак – дъщеря им Мария-Магдалена.

Мариана я определя като „много мъдра за възрастта си” и като визуален двойник на Ханес. Малката принцеса е направена три месеца след първата им среща.



„Ние винаги сме си живели добре. Дадохме си време да се опознаем, защото нещата между нас се случиха светкавично. Малко след като се запознахме вече чаках дете и имаше период, в който едновременно научавахме какво е да си родител и как да напасваме характерите си. Всичко си идва с времето. Не вярвам, че има по-добър сценарий от този, който ни се случи,” категорична е певицата.

Мария вече си е поръчала сестричка, но родителите й не бързат към бис в родилното. Семейството не крие, че обмисля опцията да се премести в Италия или в Австрия след две години, когато дъщеричката им трябва да тръгне на училище.

„Виена е на час и половина път със самолет, а тук нямаше улици, по които да си бутам количката с детето и това ме вбесяваше”, спомня си изпълнителката на Let Me Cry.