Според певицата Мариана Попова предаването "Гласът на България", в което и тя беше треньор, си прави рейтинг на гърба на млади изпълнители, а шоуто е една голяма лъжа, защото младите таланти се използват, а не се прави нищо за тях.

Ето какво написа тя : "Гласът на България?! Днес се видях с много от участниците в първия сезон. Tъжни деца, изправени пред избора да нямат такъв, как да оцеляват и как да се създават, сами като сираци. Отритнати от цялата гнусна система, боли ме за тях, защото заедно градихме пътя към сцената им, към хората. Къде са те сега? Никъде! Вкъщи, уморени и подтиснати преди да са започнали, на самия старт. Защо го правите? Мъчно ми е! На Стелияна албума седи заключен в шкафа, Ангел и Моисей ли каза някой? Къде са те, къде е тя? Да пеем и да псуваме, да пием и да се друсаме… Шарлатани, а добрите вкъщи, заключени и уморени. Успех "Гласът на България", радвам се, че не съм вече част от тази огромна лъжа!"

През есента Мариана Попова отказа да е част от "Гласа на България" и предпочете да влезе във ВИП Брадър, което й е донесло 50 бона, мълвят запознати.