страда от "недостиг на хормони на радостта, тоест на секс", по думите на Мариана Попова.

Нейното изказване във "ВИП Брадър" дойде като отговор на новия конфликт. Съквартирантите скочиха срещу журналистката и й се изгавриха заради прямотата й.На сутрешно кафе в градината останалите обитатели обсъдиха поведението и приказките на Соня Колтуклиева. Основните й критици са Кристина Патрашкова, Юлиан Константинов и Мариана Попова.

По-рано Юлиян и Соня се счепкаха, когато тя му заяви, че неговото мнение не я интересува за нищо, при което Константинов подскочи.

Кристина Патрашкова също скочи срещу нея: "Соня говори глупости! Не искам да кажа какво каза!" Затова пък се сети за изреченото: "Криси, би ли мръднала на земята, че си по-мъжествена." Тя допълни, че според нея Колтуклиева "няма добро име в гилдията".

В тази връзка Мариана Попова пък иронично оправда поведението на Соня с "недостига на хормони на радостта, тоест на секс".

Сървайвърът Ники единствен се зае да помогне на Соня - с физически упражнения. Той я придържаше в областта на ханша, докато журналистката правеше подобия на лицеви опори, подпряна на мивката в банята, пише столичен вестник, допълват от lifestyle.bg.