Поп певицата Мариана Попова представи за първи път публично италианския си годеник Ханес, от когото има дъщеричка на име Мария Магдалена.

Двойката откри собствен винен клуб близо до Петте кьошета в столицата, миналата вечер. В заведението ще се предлагат вината от избата на Ханес, който е сомелиер. Те ще са от всички точки на света с превес на тези от Апенините, естествено.

„Това беше моя мечта и съм изключително щастлив, че я осъществих точно в България. Интериорът е по моя идея, а най-много се гордея с машината си за рязане на месо", обясни Ханес, без да уточнява защо. Двойката се кани да отиде на сватбено пътешествие в Куба, научи „Монитор".

На купона Ханес хвърчеше като новобранец- сервитьор за чаши и бутилки вино. „Ей, момче. Взе най-хубавата българка", подхвърли му на италиански някой от тълпата гости. „Направо я открадна", уточни пак на езика на Данте български приятел на Ханес.

„Обичам ленените рокли и най-често ходя без бельо под тях", беше дочута да казва Мариана пред приятелки. Дони и Нети дойдоха заедно на купона, опровергавайки за пореден път слуховете, че са разделени. Маги Джанаварова, колегата й Стефан Илчев, тв водещата Ева Кикерезова бяха сред гостите на купона.

Мис България 2007 Юлия Юревич тичаше напред назад с микрофон в ръка в новата си роля на светски репортер.

„Дори евтините италиански вина в България струват много скъпо. И на всичкото отгоре не са хубави", е категоричен Ханес.

източник: "Монитор"