От миналия уикенд до сега Мариана Попова трудно си намира място, а причината е острите думи на актьора Юлиан Вергов по адрес на мъжа й - Веселин Плачков. Както HotNews вече писа, гост звездата в "Маскираният певец" в събота вечер, определи качествата на колегата си, нашумял с ролята на Левски като нулеви.

Думите му по адрес на Плачков определено жегнаха Попова и тя изригна с цял статус по темата. Певицата опроверга и предположението на панела, че  тя е сред участниците в атрактивния формат на Нова телевизия.

Ето какво написа Мариана: "Така, относно Маскирания певец... Категорично отричам да съм участник и не съм нито роза, нито хризантема!Съжалявам за лошия слух на "докторчето" от филма Трите мечета! А Веселин Плачков е освен прекрасен актьор и много качествен мъж!Много се отказаха... Евтини смешки и още по- евтин театър." След тези редове тя публикува и снимка с цитат, който със сигурност касаеше Юлиан Вергов. "Само защото пасваш някъде, не значи, че там ти е мястото", звучеше посланието придружено със снимка на чесън.

Вергов се подигра жестоко с Плачков и го направи за смях пред цяла България, подценявайки напълно неговите актьорски качества. Звездата от сериала „Откраднат живот" заяви безапелационно: "Категоричен съм, че Розата е Мариана Попова, а и само Мариана Попова може да каже че Веселин Плачков е великолепен актьор". С думите си той предизвика едновременно смях и конфуз сред водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, както и у Геро и у Мария Илиева, тъй като и четиримата са колеги на Мариана Попова и Веселин Плачков.