Поп певицата Мариана Попова чака второ дете от актьора Веселин Плачков. Това ще е трети наследник за нея и четвърти за половинката й. Слуховете, че изпълнителката е в очакване на бебе, тръгнаха след като се появиха снимки, на които ясно се вижда огромния корем на брюнетката.

Към момента Попова обаче не е съобщавала радостната новина. Напоследък нейните изяви в социалната мрежа са основно критики към  конкуренцията и риалити шоута, където не се сещат да я поканят. Очевидно певицата е криела корема си през цялото време, тъй като на нито една от снимките, които е публикувала, не се забелязва наедряването й. Едва ли обаче става въпрос за охранено коремче, смятат клюкарите.

Благата вест за Плачков и Попова дойде по време на тяхна изява. Артистичното семейство стана посланик на кауза, като предадоха 200 шлема за лекарите в Плевен УМБАЛ "Д-р Георги Странски". 

41-годишната Мариана роди преди 2 години дъщеря си Екатерина. От края на миналата година тя и любимия й заживяха родния за актьора Плевен и твърде вероятно основна причина за смяната на местоживеене да е очакваното бебе. 

Снимки: Фейсбук, Мариана Попова