Поп сензацията Мариана Попова може да се похвали с един от най-скъпите клипове, снимани у нас в последно време, пише „Всеки ден".

Видеото е към новата й песен, съвместно с музикантите от БТР „Несбъдване" е на стойност близо 20 хиляди лева. Зад него стои професионален екип от специалисти, които се занимават с компютърни ефекти и анимация. Тайна за тях обаче останало от кого идват парите.

„Казаха ни, че ще ни бъде преведена солидна сума пари от чуждестранен продуцент. Нищо повече. Сумата обаче беше толкова внушителна, че дори не си помислихме да се усъмним. Иначе надали някой би се съгласил да работи върху един клип близо шест месеца", издават компютърджиите.



Злите езици пък шушукат, че мистериозният спонсор на видеото е новият любовник на Попова, който е мастит бизнесмен и понастоящем живее в Лондон. Двамата се срещали веднъж месечно в различни европейски градове и отношенията им не били особено сериозни. Въпреки това обаче, тайното гадже на Мариана нямало нищо против да инвестира в проектите й.