Един от най-дълго продължилите годежи в родния шоубизнес най-сетне се е увенчал с успех.

Певицата Мариана Попова и бивша любима на Георги Първанов успя да прилъже Ханес и двамата най-накрая са се бракували. Мариана се похвали със сватбата си във Фейсбук, а „Всеки ден" научи, че венчавката се е пазила в дълбока тайна няколко дни.

Попова била провокирана да разкрие обаче истината, след като в някои медии изтече информация, че двамата с бизнесмена са се разделили. „Мариана Попова не се развежда, а се омъжва! С Ханес сме още по-щастливи! Наздраве от младоженците и бурното море!", написа изпълнителката и бивша участничка във „ВИП Брадър". След съобщението й веднага следват десетки честитки и пожелания двамата да бъдат много щастливи.

Запознати разкриха, че на сватбата са присъствали едни от най-добрите приятели на Попова - Дани Милев, Богдан Томов, Веско Ешкенази, който всъщност е и кум на двойката. Сватбена покана получил дори Георги Първанов, но той не уважил събитието. Всъщност именно очакването, че Гоце може да дойде на празника, е най-вероятната причина церемонията да се крие в тайна. В крайна сметка лидерът на АБВ не се осмелил да дойде, но затова пък бил един от първите, които се обадили на Попова, за да й честитят.



Венчавката се състояла в един от най-луксозните курорти на морето - Свети Влас, а почерпката била в заведението на братя Диневи. Цялото събитие е било поверено на 10 бодигардове, които се грижели за сигурността на всички участници.

Ханес и Мариана Попова се сгодиха пред очите на всички по време на нейното участие във „ВИП Брадър". Бизнесменът й подари скъпарски пръстен, който бил купен от продуцентите на риалити предаването. В крайна сметка се заговори, че цялата работа е била пълен кьорфишек, с цел да се привлекат повече зрители към шоуто. След годежа пък дълго време не се говореше за сватба.

Мариана и Ханес имат дете, а пък нейни приятели разкриват, че именно той е човекът, който е успял да спаси от дълбока депресия Попова след раздялата й с Първанов.'

Заглавна снимка: Булфото, източник: Всеки ден