Мариана Попова, която пусна корем като на бременна, се похвали, че вече е отслабнала. Чудно каква диета е предприела, че за по-малко от месец е скрила шкембака, коментират последната й публикация. "Родих и загубих пържолите в стомаха. Продължавам смело с диетата", написа иронично любимата на Веселин Плачков.

Мариана предизвика слухове, че очаква дете след Великден, заради добре оформеното коремче. Тя обаче побърза да опровергае новината, че чака трета рожба.

Въпреки, че към момента не е бременна, само преди час изпълнителката се разчувства на тема майчинство. Ето какво написа тя в профила си във Фейсбук, видя HotNews: "Връщайки се назад, във времето на очакване на втората ми дъщеря Кати, си припомних не само вълнението и радостта от очакването, но и притесненията, които имах, дали всичко с малкото човече ще бъде наред. Бременността ми попадаше в графата рискова, тъй като тогава бях на 40 г. Знаех, че рисковете от генетични аномалии при бебето са по-големи при жени, които се срещат с мисията да станат майки в по-напреднала възраст. Четейки повече по темата, преди да взема решение дали има нужда от такова изследване, разбрах че възрастовият фактор не е единственият определящ и рискове съществуват при всяка бременност. Оказва се, че някои от състоянията не винаги могат да бъдат установени със стандартните прегледи и изследвания, които така или иначе бяхме планирали с проследяващия бременността ми акушер гинеколог. Не бяхме готови да се срещнем с подобни изненади. Проучването на различните възможности за изследване на плода ме доведе до Пренатест. За нас беше важно изследването да не крие опасност от усложнения и да получим навреме точен резултат. Доверих се и не съжалявам! Благодарение на изследването успях да бъда спокойна още от самото начало, а като плюс към всичко останало разбрахме, че очакваме момиченце".