Отново щастливо женена е певицата Мариана Попова.

Тя се е сдобрила с мъжа си Ханес след няколкомесечна раздяла. Двамата не прекараха лятото заедно.

Тя бе сама на море у нас, а той си замина за Италия. Макар да не стана ясно каква е причината за разлъката, скандалът между двамата хич не бил безобиден. Ханес от доста време искал семейството му да се махне от България. Той започна няколко бизнеса у нас, но така и не му провървя. Италианецът не искал да стои безработен и да се представя като мъжа на Мариана Попова.

От своя страна певицата не иска да се мести. Напрежението между двамата се засили, след като се разчу новината, че Ханес започва нов бизнес в Италия. Нещо повече, той имал жена бизнес партньор, с която е доста близък. Слухът, че може да си има любовница в друга държава, изнервил силно родната певица.

Самата Попова написа в официалната си страница във Фейсбук, че е необвързана, в началото на лятото. През изминалите месеци Попова решила да даде нов шанс за брака си. Нещо повече, тя и Ханес ще подпишат брак официално. Кум ще им бъде актьорът, изиграл Левски - Веселин Плачков. Тримата се сприятелили преди време и сега често излизат в една компания. Ханес и Мариана официално са го помолили да бъде важна част от техния празник.



Още по време на риалити формата "ВИП брадър" преди две години Попова получи годежен пръстен от любимия си и проля много сълзи от щастие, но до сватба така и не се стигна. Сега те са решени да обърнат нова страница в семейните отношения, като се вземат официално.

Мариана и Ханес започват начисто.