Поп певицата Мариана Попова иска сватбата й да бъде много пищна и с минимум сто души, но все още не е намерила спонсор, за да реализира голямото събитие. Това изтърва устатата брюнетка, която от доста време се спряга, че е нетърпелива да каже "да" пред олтара на възлюбения си - Веселин Плачков. До момента актьорът обаче не й предлага брак, а тя пък увърта пред медиите, че това не е толкова важно за нея.

"Дори не сме го споменавали с Веско... Всъщност това е голяма измишльотина", отсече пред Гала в "На кафе" Попова, но все пак отвори вратичка за дългоочакваното събитие в личен план. "Ако някой се реши да ни плати сватбата, която ще бъде много богата и пищна, и ще има много хора... защото нашата сватба не може да бъде скромна, само като си преброя колегите и той неговите, станахме много хора. Ако са готови да платят това събитие, ние сме готови още утре да се оженим. Ако искат да ни спонсорират - правим го", недвусмислено обясни изпълнителката, която неотдавна се преквалифицира в учител в музикалната си школа.

Припомняме ви, че още преди четири години Мариана Попова получи публично предложение за брак от тогавашната си половинка Ханес. Това се случи по време на участието ѝ във “ВИП Брадър". Тогава певицата каза “да” на италианеца, но сватба така и нямаше. Дали ще се намери спонсор, за да сбъдне интимната мисъл на нахаканата звезда - времето ще покаже.