Певицата Мариана Попова напоследък все си търси с някой да се кара. Този път на прицел е позабравения й колега Деян Неделчев, по-известен като Икебаната. Но вместо да заформят дует, те направо се втурнаха в остър квартет, защото във Фейсбук враждата им се включиха мъжа на Попова - Веселин Плачков и естрадната фурия Тони Димитрова.

Всичко обаче започнало от Неделчев, който избухнал гневно по адрес на колежката си, а тя побърза да му отвърне. "Този индивид, човек, ТО или каквото е там се е заел да атакува всяка публикация свързана с мен и песента " Дъжд". Определението " некадърница" не ме обижда, защото никога не съм се взимала на сериозно и правя, това, което ми харесва с много обич( може би и за това не съм чак толкова продуктивна). Обидно е това, че такива хора съществуват и имат поле за изява. Оставям това тук без удоволствие. Деян Неделчев ти си нелеп и психически нестабилен”, атакува го Попова.

Под статуса й във Фейсбук с коментар влезе и естрадната певица Тони Димитрова. Оказва се, че и тя е потърпевша от устата на Неделчев. "Сега тебе ли подкара? Мен откога ме пустосва, плюването му е най-силната страна! Споко, ти поне не си дебела, че тогава щеше да видиш!”, на което колежката й със смях отговаря —„Не бях дебела, ела ме виж сега. С 10 отгоре....”

В типично женската свада се включи и актьорът Плачков, който се опита да окроти страстите на половинката си. "Защо изобщо популяризираш този дебил, който иска нещо да се изкаже?! На тази амеба или чехълче мястото му е в център за душевно болни. Не се занимавай с глупости”.

Ето и самият пост на Деян Икебаната, който толкова вбеси смуглата певица..



Постът му предизвика остри реакции в мрежата и немалка част от изпълнителите се почувстваха обидени от изпълнителя на „Банка за сперма“. Постът му обаче бе изтрит след няколко дни. Дали го е хванало страх от Марианения мъж или е нещо друго?