Певицата Мариана Попова, която е сред журито в новото музикално риалити "Гласът на България" смята, че още й е твърде рано да има второ дете.

Дъщеричката й Мария е едва на годинка и половина и изпълнителката от "Евровизия" все още не иска да прави планове за още наследници.

"Майка ми ми помага основно за нея. Много е смешна, има страхотно чувство за хумор, музикална е, танцува, опитва се да тананика. Но аз не я форсирам в тази посока. Не страдам от болни амбиции", казва в интервю за "Монитор" звездата.

Певицата е избрала да почива през август, въпреки натоварения си график с риалитито. "С приятелят ми Ханес и детенцето ще разпускаме в България, моето място се казва Морско конче. Винаги ходя там, защото намирам добрата енергия, която ми помага да се отпусна максимално", споделя още брюнетката. Именно на това място се заговори, че изпълнителката е имала сексуални изпълнения с родния президент Георги Първанов...

Преди време Мариана Попова заяви, че ще напусне България наесен. "Напускам е силно казано. Да речем, че ще сменя един лош квартал в Европа с по-добър. Да, имаме планове да се установим в Австрия, но това не означава, че занулявам живота си тук. Нямам никакви намерения да оставям враговете си на спокойствие. Ще ги дразня до последно и ще се навъртам наоколо. Избрали сме Австрия заради по-стабилната икономика, добрата инфраструктура. Чистота, въздух и спокойствие ме чакат в Алпите, а един артист най-много има нужда от спокойствие. Тук не е за майки с деца. Омръзна ми да се чудя къде да си карам количката с бебето", обяснява още гласовитата поп певица, цитират от lifestyle.bg.