Скандалната любов между Веселин Плачков и Мариана Попова се развива скорострелно.

Актьорът, изиграл Левски, се е превърнал в личен шофьор на певицата. Брюнетката от месец насам се возела в лъскав, чисто нов джип, чиято цена възлиза на 50 хиляди лева. Возилото било личен подарък на Плачков от мастит бизнесмен, който спонсорира и последния филм с негово участие.

Веселин бил безпаметно влюбен в Попова, а тя се възползвала от неговата слабост всячески. Освен че я возел из цяла България през последния месец, когато Мариана извиваше глас в предизборната кампания на БСП, актьорът изпълнявал и функциите на личен иконом.

Бившата фаворитка на Георги Първанов го пращала да пазарува, да й взима тоалетите от химическото и да плаща сметки. Той, от своя страна, не се противял, защото не искал с новата му муза да имат търкания. Влюбчивият Веселин смятал, че певицата е жената на живота му и дори я поканил да живеят заедно. Тъй като все още нямал собствено жилище в София, когато били в столицата, оставали в нейния апартамент. В свободните си дни обаче актьорът и изпълнителката пътували до родния му град – Плевен.

Плачков запознал Мариана с родителите си и с дъщеря си, но още нямал смелост да я срещне със съпругата си, с която били разделени, но не и разведени. Попова се превърнала в същинска атракция за плевенчани, а Левски се постарал за няколко дни да й покаже всичко важно от града. Актьорът развел певицата из защитената местност Кайлъка, а върхът на романтиката му била разходката с лодка, която й организирал по река Тученица.

Двамата били забелязани и да обядват в закътана кръчма, където Веселин продължил да глези Мариана със селекция от отбрани вина. Покрай авантюрата си със синеокоия артист певицата разполагала с все по-малко време за дъщеричката си. Попова прехвърляла детето от познат на познат и непрекъснато ангажирала чужди хора да го гледат. Плачков нямал такъв проблем, защото неговата щерка живее с майка си, а той я виждал не повече от веднъж месечно.