„Хората ме разбраха много добре и моето излизане е тяхната реакция.  Те разбраха, че имаме нужда да останем сами с Ханес и да си отидем при Мими“, каза в предаването „На кафе“ изгонената снощи от къщата на „ВИП Брадър“ Мариана Попова.

За снощното изпитание в „Училище за звезди“ певицата каза, че не са се притеснявали, защото с Ханес се познават много добре.

Приятелят й и бъдещ съпруг Ханес каза, че вътре в къщата е бил изнервен, защото не се появява обикновено на публични места.

„Къщата много променя, учи те на търпение, но в крайна сметка всяка жена иска да бъде принцеса и аз исках да бъда такава“.

„Аз не можех без Ханес и той не можеше без мен и съм сигурна, че много скоро след като излезна от Къщата той щеше да ми предложи брак ако не се беше развил така сценарият“, призна Попова.

Тя сподели, че всичко между нея с Ханес се е напасвало във времето, особено след раждането на дъщеря им.

Певицата гордо заяви, че винаги е била в печелившите отбори по време на игрите във „ВИП Брадър“.

За Люси, изгонената певица, каза, че е усещала, че не я харесва и е виждала в нея конкуренцията, а за Камелия е категорична, че й е много симпатична.„

Не бива да виним поведението на Къци, но не понасям, когато мачкат някой и заради това, че сме в шоу да се самозабравяме“.

„Знам коя съм, знам какво съм направила, знам колко хитове имам, познавам добре себе си и затова помолих хората вчера да ме махнат от Къщата, защото не ми беше мястото там“, допълни Мариана Попова.