Мариана Векилска и Диана Любенова едва не са се избили от бой преди ефир, разбра HotArena.

Уж приятелки, двете дами са стигнали до размяна на остри реплики, които преминали в саморазправа. Случката се разиграла в гримьорната им, а оператори и репортери на медията все още са потресени, че двете звезди са паднали толкова ниско.

А причината за цирка се оказали... Едно сако и едни обувки!

Диана седнала да се гримира час преди ефир. В този момент Векилска нахлула и поискала от нея да й отстъпи мястото си, понеже трябвало да излезе след минути. Любенова обаче не била в настроение и отказала.



Това довело до лют спор, а Любенова, за да направи сечено на колежката си, взела сакото и обувките, с които Мариана трябвало да се появи в ефира. Естествено, избухнал жесток скандал, в който двете се замеряли с тоалетите от гримьорната, издават потресени очевидци. Крясъците на водещите се чували чак до коридорите.



Запознати издават, че между двете отдавна зрее конфликт. Диана все повече опитвала да се наложи като авторитет в телевизията, което докарвало до лудост по-опитната Векилска.

"Не може някаква актриса да идва и да ми се прави на интересна, само защото се ползва с връзките на мъжа си", беснеела Мариана.

След скандалът все пак утихнал, двете излезли в ефир, а след това били привикани при шефовете на медията, за да дават обяснения. Освен това били глобени и със солидни суми, за да не стават повече за смях, предават от Ретро.