Мариана Векилска вече пори вълните на родното Черноморе със сърфа, хвали се самата водеща.

Тя се учи на водния спорт от миналата година при мъжа на колежката си Лора Крумова Сотир и това лято вече е доста умела.

Лошото време от последните дни пък я зарадвало с по-сериозни вълни и успяла да пробва при добри условия способностите си на дъската.

С нея на къмпинг „Градина” е и цялото семейство – вторият й съпруг – радиоводещият Симеон Колев, 9-годишният им син Момчил и нейната щерка от предишен брак Габриела, която бе абитуриентка. Четиримата си почиват на палатка, тъй като предпочитат пълната свобода и контакт с природата и дори спането в каравана им се струва лукс. За сметка на това, когато им се прииска малко удобство могат да отскочат на гости до кемпера на колежката си Лора Крумова. Двете са толкова близки, че от есента дори обмисляли да водят заедно предаванията „Тази събота” и „Тази неделя”.



„Нямам идея какво ще се случи през септември, но с Лора сме обсъждали и варианта да се редуваме”, обяснява Мариана и отсича, че сега най-важна й била почивката. След морската на „Градина”, щели да ходят и на планина.



„Това лято съм планирал разходка из резервата „Сребърна”, за да наблюдаваме птиците с бинокли като истински орнитолози”, издава мъжът й казва Симеон. Миналата година двамата с Момчил пък разбрали какво е да си археолог, защото търсели вкаменелости край река Арда до град Маджарово.