Водещата на bTV Новините Мариана Векилска ще бъде специален гост в новото издание на токшоуто „Търси се…” тази събота, 11 май, от 11.00 часа по bTV.

За драматичните обрати и трудности в живота й, срещата с любовта и отдаването на семейството ще разкажат най-близките й хора, с които водещите Меги и Нели ще я срещнат.

Първата изненада за Мариана ще бъдат продуцентът на сутрешния блок на bTV Петър Томов и неговата съпруга Дани.

„Много се пали, много е крайна и е страхотен купонджия. Напоследък не ни харесва това, че се превърна в типичната домакиня и рядко излизаме да се забавляваме”, разказва семейството.



Петьо и Дани ще изпеят на Мариана една от любимите й песни и ще я предизвикат към една артистична изява – да танцува под звуците на хорото, което най-много й харесва.

Една от най-вълнуващите срещи на Мариана в предаването ще бъде със съпруга й Симо, с когото са заедно от 7 години.

„Любовта ми с Мариана беше като сляпата неделя. Видяхме се веднъж и аз се влюбих безумно, а месец по-късно вече живеехме заедно. Просто бях напълно убеден, че това е жената за мен”, спомня си Симо.

Той ще разкрие, че един от най-трудните им периоди заедно е бил по време на бременността на Мариана.



Журналистката пък ще признае, че тя се учи от него да бъде родител, заради голямата му всеотдайност към сина им Момчил.

Мариана ще се срещне и с дъщеря си Габриела, която е от първия й брак. Шестнадесет годишното момиче ще сподели за какво има разминавания с майка си.

Мариана ще разкаже и за раздялата с първия си съпруг. Двамата са имали 4-годишна връзка, но се разделят половин година след сватбата, когато Мариана е бременна във втория месец.

„Не можах да повярвам, че това е същият човек. В отношенията ни се намесиха външни хора – родителите му. В момента той не се грижи за дъщеря ни и не я беше виждал, откакто тя беше на 2 годинки”, разказва телевизионната водеща.

В този най-труден момент до нея застават родителите й, с които Мариана също ще се срещне в предаването.



Зрителите на bTV ще се запознаят и със сина на Мариана - Момчил. Той ще признае, че с майка му се забавляват предимно вечер, като играят Хитър Петър и че тя е невероятна готвачка.

Меги и Нели ще срещнат водещата и с нейната сестра – Деси, която ще разкрие, че единственото, което не харесва в сестра си, е големият й инат и понякога прекалената й властност.

Именно от сестра си Мариана ще получи едно култово предизвикателство, белязало участието й във „Великолепната шесторка”, а именно да изпее отново „Ах, морето”.

Дали ще се справи по-добре от фалшивото си изпълнение в шоуто преди 3 години?