Тази вечер в Big Brother: Most Wanted ще видим новия съюз в най-известната Къща. Мариела и Луна ще обединят сили в стремежа си да провокират останалите Съквартиранти, но индивидуалната мисия на Мама Измама ще разкрие истинското ѝ лице пред групата.

Мариела Нордел определено е един от най-големите стратези, влизал някога в Къщата на Big Brother. Още преди влизането си в шоуто, кулинарката призна, че се е подготвила добре, като по различни канали е разучила кои ще бъдат бъдещите ѝ Съквартиранти и е изследвала силните и слабите им страни. Още от самото начало на престоя си в Къщата, Мариела поде опасна задкулисна игра срещу всички, като си служеше с различни похвати, за да ги провокира, без те да се усетят. Днес ще видим поредния опит на Нордел да влезе в ролята на сив кардинал. Усещайки, че започва да губи позициите си, тя ще се съюзи с Луна, а чрез нея ще продължи да гони своята цел, подлудявайки всички останали.

Мама Измама обаче ще трябва бързо да промени своята тактика, защото Big Brother неведнъж е доказвал, че когато някой си мисли, че знае отговорите, той може бързо да смени въпросите. В индивидуалната мисия на Мариела тя ще трябва да се изправи очи в очи със Съквартирантите, докато те гледат всички нейни задкулисни игри. Групата се организира своеобразен другарски съд на Нордел, а дали тя ще успее да се измъкне от ситуацията и какви ще бъдат реакциите на най-търсените звезди след видяното, ще разберем тази вечер.