Броени дни след премиерата на “Жестока”, Марина Тошич гостува в предаването “Звездно”, за да разкаже интересни подробности за четвъртия си видеоклип.

Певицата споделя, че това е проект типично в неин стил - свеж, модерен, интригуващ и различен.

“Текстът на песента е написан от мен и Петя Радева, има малък личен момент, защото разкрива черти от моя характер. Опитвам се да пренасям себе си в песните, текстовете и клиповете, защото така всичко е по-истинско”, казва Марина Тошич.

И в първите две песни като изпълнител на “Пайнер”, певицата има участие в текстовете, само в “Черта ти слагам” се е доверила изцяло на поетесата Анастасия Мавродиева. В разговора с водещата Петя Костуркова не е пропуснат и въпроса за любовта. Младата певица е убедена, че на този етап от професионалната си реализация едно сериозно обвързване, само би й попречило. В момента цялата й енергия е съсредоточена в създаването на музика и обогатяване на музикалния й репертоар.



Изпълнителката вече мисли за лятно парче, което със сигурност ще е жизнерадостно и динамично като емоциите през лятото.

“Иска ми се до края на годината да запиша и балада, защото много обичам да пея балади. Там със сигурност ще бъда по-улегнала, нежна и женствена. Мисля и за дует с някой от колегите ми от “Пайнер”, но всичко е въпрос на време и подходяща песен”, разкрива Марина Тошич.

Изпълнителката е убедена, че разковничето за успех е в това да не се седи на едно място и да се бяга от стандарта.