Едно от най-новите имена в каталога на музикална компания “Пайнер” – Марина Тошич се радва на все по-голяма популярност у нас.

На 23 декември певицата ще направи дебюта си на българската клубна сцена, а в края на седмицата ще бъде гост на още едно горещо балканско парти. Навръх Коледа - 25 декември Марина Тошич ще празнува с гостите на нощен клуб в Благоевград.

Тя обещава незабравими емоции и хубаво настроение за всички, които споделят празничната нощ с нея. До момента младата певица от Сърбия реализира своите изяви главно в съседната държава, но все по често името й се чува и в България.

За една година от присъединяването си към музикална компания “Пайнер”, Марина Тошич представи на телевизионните зрители три музикални проекти – дебютния видеоклип “Любовница”, последван от “Авантюра” и “Черта ти слагам”.

В края на 2016-та изпълнителката ни зарадва и с нова фотосесия, която е истинска наслада за сетивата. Горещи фотоси и визия грабват меломаните от пръв поглед, а Марина Тошич обещава още много изненади през Новата 2017 година. Още в първите й минути ще се насладим на участието на певицата в празничната музикална програма “Нощта на звездите”.