В разгара на лятото в предаването “Звездно” гостува младата музикална надежда Марина Тошич, която споделя своите планове за лятото с водещата Петя Костуркова.

“Планирам моята специална почивка за рождения ми ден, който е на 20 август. Дотогава се надявам вече да съм заснела новия ми видеоклип. Мога да кажа, че ще бъде много по-различен от предишните ми два. Ще бъде в мой стил, много модерен. Върху този проект реших да работя с изцяло нов екип. Песента е дело на Diamond Beat Production и неговия екип. За реализацията на видеото към третата ми песен в музикална компания “Пайнер” съм се доверила на режисьора Людмил Иларионов - Люси.”



Относно своята житейска философия, Марина Тошич откровено споделя мнението си:

“Човек винаги трябва да има цели, защото в противен случай е досадно. Аз съм човек, който не планува много, защото накрая може да не стане нищо.”

В разговора в “Звездно” не бе подмината и темата за мъжете и имат ли те място в нейния живот. Марина Тошич признава, че засега не й върви много с мъжете, защото точно когато си намери подходящ мъж, който прилича на нея, накрая винаги нещо се обърква. Засега приема, че съдбата е решила, че на този етап от живота си трябва да е посветена изцяло на своята кариера.

Източник и сн.: Planeta.tv