Наследникът на Антон Хекимян в сутрешния блок на Би Ти Ви, Златимир Йочев, се събра в една телевизия с жена си само месец и малко след нейното назначение в същата медия. Новинарката Марина Цекова направи изненадващ трансфер от Нова тв при конкуренцията малко преди чешкото ръководство да отстрани Венелин Петков и Гена Трайкова като директори на нюзрума, пише pik.bg.

След дълго умуване кой да заеме мястото му в "Тази сутрин" и след като фаворитката Мария Цънцарова отказа заради двете си малки деца, Хекимян се спря на колегата си в сутрешния блок на "България он Еър".



"Аз съм най-неподходящият човек да отговори на въпроса защо Хекимян видя именно в Злати най-подходящия човек. За мен Злати е бил и ще бъде най-добрият. Може би, от тази гледна точка, не съм изненадана от решението на Антон Хекимян. Но аз съм предубедена", коментира Цекова назначението на мъжа си в Би Ти Ви.

Марина, която е носителка на титлата "Мис ТВ чар", и Йочев живеят на семейни начала, а преди две години станаха родители на момиче - Тамара. Досега, заради ангажиментите си в различни медии, прекарвали малко време заедно, но сега поне ще споделят едно работно място.

"Ние живеем в тази реалност от доста време и се справяме с помощта на семействата ни. Злати се прибира около обед, а аз излизам в късния следобед, така че имаме дълги часове заедно. Не е лесно, но и двамата много се стараем да открием своя баланс. Той е резултат от обстоятелствата, но и от много старание, работа и понякога - жертви от наша страна. За щастие сме възпитани никога да не приемаме семейството си като даденост и се стремим то никога да не се превърне в такова", заяви още Цекова в интервю за "Дир.бг".