Красавецът Адриан Зурков, станал популярен като бармана Марио от тийн сериала на Нова телевизия "София ден и нощ”, е изкарвал прехраната си като еротичен танцьор. Това била една от първите му работи, когато преди години се преместил да живее в София е тази на стриптийзьор. Заради атрактивната му визия станал един от най-оборотните танцьори за дамски партита, момински купони и частни сбирки, където въртял стегнатото си дупе само по прашки. Хонорарът му за 1-2 часа бил 120 лева.

„Преди време го питаха в някакво интервю дали наистина е бил еротичен танцьор и той отрече. Това ме възмути - лично аз съм му завирала 20 лева в прашките, танцуваше ни за един 8 декември”, разкрива столичанката Ивета.

По настоящем освен като актьор, хубавецът се изявява и като фитнес инструктор. Не само заради славата, която придоби от популярния сериал, а и заради уменията си като такъв, Зурков е сред най-търсените треньори. Фитнес програмите му следват хора от цялата страна, благодарение на онлайн консултациите, които изготвя. Той успешно разви и моден бранд за фитнес облекла.