Същността на риалити героя от „София ден и нощ“ Марио, чието истинско име е Даниел, всъщност отговаря напълно на образа му от екрана, довериха ни негови приятели.

И в реалния си живот, плейбоят също бил женкар, който трудно се задържа дълго с едно и също гадже. Сега пък, след като се сдобил и с популярност, акциите му съвсем се вдигнали и вече буквално летял в облаците, разказват познати до младежа.

Марио, както е познат на аудиторията, обръщал най-сериозно внимание на външния си вид и именно неговата визия била приоритет номер едно в живота му, за който полагал неимоверни усилия от сутрин до вечер.



Истинската професия на Марио е фитнес инструктор. Той се грижел за добрата форма на клиентите си, което всъщност било и неговото оръжие за сваляне на мацки. Личните консултации при по-засуканите девойки често прераствали в нещо повече.

Оттам дошла и идеята Марио да играе себе си в риалити сагата „София ден и нощ“. Сценаристите решили, че образът му бил достатъчно колоритен точно такъв, какъвто си е в действителността и така се родила идеята той да играе себе си. Към днешна дата от екипа на сериала отчитали, че точно Марио е сред най-коментираните участници.

Мускулестият хубавец и блондинката Поли, предизвиквали най-бурни реакции сред зрителите на екранната сага, които вече вземали активно отношение за развръзките в техните отношения, пише bliasak.bg.