Мария споделя, че е здраво стъпила на земята и добре знае, че нейното място е в "Пайнер".

Фолк звездата призна, че никога не й е минавало през ум да се разделя с продуцентите й, с които преди 16 години стартира своята музикална кариера.

"Ние през годините сме си доказали един на друг. Ако едно време бях дете, имало е моменти, в които не ми е било много удобно тяхното мнение, след това съм разбирала, че те са прави. Обикновено недоразуменията идват тогава, когато човек е неудовлетворен и намира повод първо да обвини събеседника си или хората, с които работи, вместо да потърси вината в себе си. Тогава идва една дупка, всичко ти е черно. Аз отдавна съм се научила да не влизам в такива пространства, гледам си пеенето и това е!" - казва тя в интервю за"Открит микрофон", пише Signal.bg.

По повод на горещата тема около скорошната раздяла на музикалната компания с някои от известните изпълнители и различните интерпретации в публичното пространство за причините, довели до това, Мария коментира от своя гледна точка работа с продуцентите си.



"Ако не беше фирма "Пайнер", къде точно щяхме да сме всички ние?! Защото аз мога да върна времето назад, когато започвахме, и бяхме всички фирми в кабеларките, и ходехме по едни смешни турнета, и нямахме никакви условия за работа... Тогава, говоря единствено за себе си, ако те не ми бяха дали този гръб, тази стабилност и това спокойствие да работя, повярвайте, нямаше как да се случи това нещо с мен. Нито съм имала финансова възможност, нито нищо. Случвало се е майка ми да си е дала последните пари за бензин, за да стигна до определен град. Такава е била драмата, съжалявам, че го казвам. Много пъти са ми казвали: "Абе, ти какво толкова "Пайнер..." - Да, ето толкова! Ако не беше фирма "Пайнер", днес аз нямаше да бъда Мария, всички ние нямаше да сме това, което сме. Да не забравяме, че има много такива, които излизат от фирмата и после се връщат, доказвайки на себе си каквото си искат. За всички нас това е златната среда за работа. На днешно време сигурно нямаше и да бъда с хората, които безкрайно много обичам. Къде щях да срещна всички онези, които безкрайно обичам сега, какъв живот щях да живея?! Ами има толкова можещи, толкова желаещи... Кой ни селектира, кой ни дава възможност? - Г-н Митко Димитров! Гледаме успелите имена, а за всички стартът е равен, но кой ще хване темпото и ще бъде винаги на гребена, това зависи от нас. Не е виновен нашият продуцент, че във времето някой е изчезнал, защото стартът е равен, наистина!" - обясни фолк звездата.

Вижте какво още сподели Мария в "Открит микрофон" с Емилия Стоянова: