Мария Бакалова е сред най-добре облечените звезди на тазгодишните награди на Гилдията на актьорите. До това заключение стигнаха световните медии, сред които и престижни издания от ранга на Vogue и The Hollywood Reporter. За онлайн церемонията на организацията българката дефилира в рокля на „Диор“. Бляскавият й тоалет от тюл впечатли с бродирани червени рози. Роклята е дело на Мария Грация Киури и е за зимната колекция на „Диор“ . В нея са пресъздадени много популярни приказни образи - Спящата красавица, Пепеляшка, Червената шапчица.


Визията си екранната Тутар съчета и с рубинени и диамантени бижута на Лорейн Шварц. Лилавият костюм на Джаред Лето също бе сред тоалетите, които заслужено се радваха на аплаузи от модните спецове отвъд Океана. Актьорът, който си партнира и с Димитър Маринов в „Малките неща“, бе заложил на „Гучи“ за церемонията.

Вайола Дейвис пък събра погледите с ръчно изработена рокля с повече от 10 000 сребърни и златни пайети. Тя бе част от колекцията на „Луи Вюитон“. Останалите звезди, които впечатлиха с визията си, бяха Кери Мълиган, Аня Тейлър-Джой, Редже-Жан Пейдж, Даниел Калууя, Лили Колинс и др. 

източник:Монитор