Фолк певицата Мария не иска да познава родния си брат, който е от втория брак на баща й Панайот Киров.

Тя никога не се е виждала с кръвния си роднина, пише в. "Всеки ден".

Съвсем закономерно той не бе и поканен на лъскавата й сватба преди месец. Отварачката от години не е в добри отношения с родителя си, който е световен и европейски шампион по борба.

Родителите й се развеждат, когато малката Мария е едва на 4 години, а майка и Йорданка се връща с двете си дъщери в Стара Загора.



В онези години обществото не гледало с добро око на разведените жени и родителите на някои от приятелите на бъдещата певица забранявали на отрочетата си да играят с нея.

Мария не крие, че израства в мизерия и често с майка си нямали какво да ядат. Случвало се да стоят с дни наред без ток и вода в дома си, които били регулярно спирани за неплатени сметки.

За страданията, които е преживяла, Мария обвинява баща си. Тя смята, че е трябвало той да бъде до тях и да им помага, а не да създаде друго семейство и син.

До ден днешен 33-годишната чалга дива отказва да се срещне и да се запознае с брат си.

"Аз имам една сестра и тя се казва Ирена", отсича миньончето пред всеки, който се осмели да й напомни, че има брат.

Отварачката е задраскала Панайот Киров от живота си и не иска да чува за него.

"Това беше голяма драма за мен и сестра ми. Израснахме без мъжко рамо до нас. По едно време исках само да го попитам защо го е направил, но днес не ми пука. Баща ми е просто един нещастник", разказва певицата.