Фолкаджийката Мария не е имала първа брачна нощ.

Вместо тя и съпругът й Християн Гущеров да се отдадат на бурни сексуални преживявания, двамата са прекарали първата си нощ като законно семейство с гостите в ресторанта на Гранд хотел „София", пише „Всеки ден".

Младоженците са били в заведението до ранните зори на 18 януари, а след това са се прибрали в луксозната си къща в ,Бояна, където веднага са заспали от умора, разказа самата Мария пред приятелки. Все по-често младоженците пропускат първата брачна нощ заради умора или прекалена употреба на алкохол. Случая с фолк певицата и бизнесмена е идентичен и двамата блажено са заспали, вместо да се потопят в „семейните води".

Двойката била много изтощена от „сватбата на годината", както самата Мария определя венчавката. Чалга певицата и съпругът й Християн Гущеров се жениха цяла седмица. Те първо подписаха в гражданското на 13 януари, а няколко дни по-късно, на 17-и, двамата си казаха „да" пред Бога и 165 гости на кичозно тържество.



Младоженците, които бяха оприличени на героите от приказката „Красавицата и Звярът", са друсали кючеци до 5 часа сутринта, когато са си тръгнали последните и най-пияни гости от скъпарското парти.

Изпълнителката сподели, че най-голямата мечта на нея и Хриси е да си имат бебе. Тя разкри, че двамата „работят по въпроса" още преди сватбата, но нещата така и не се получават. С предишния си съпруг Мария също доста време на можеше да зачене и прибягна до метода ин витро, за да се роди дъщеря й Марая.

Сега миньончето си мечтае за момче, а приятелките й я бъзикат, че ако и другите й нощи са като първата, ще се наложи да почака, докато забременее.