Фолкаджийката Мария вае тяло на богиня при ниските си ръст не само с тренировки, но и глад. Миньончето предпочита да обяснява, че спазва хранителен режим и не ползва думата диета, но редовно не се храни цели 48 часа и кара само на вода. Певицата си е измислила свой режим, който да спазва и така поддържа 50 килограма при ръст под 160 сантиметра. Мария се подлага на 2-дневен глад след всеки ден, в който е изяла нещо.

„2 дни гладувам, 1 ден ям “, хвалела се изпълнителката. За желязната воля на певицата и тормоза, на който се подлага се носят легенди, а и самата тя не крие този факт. Фолк дивата откровено споделя, че преди фотосесии и снимки се подлага на жестоки лишения. А отделно от това спортува по 2 часа, четири пъти седмично във фитнеса. „Никога не се притеснявам от фигурата си. Всеки ден прекарвам в тренировки за отслабване по два часа, но истината е, че търпя много лишения в името на красотата“, разказва фолк дивата.

Редува кардио тренировки със силови за горната и долната част на тялото, като в режима й са включени и коремни преси и бягане на пътека. Най-често закуската на Мария включва единствено чаша кафе с мед, обядът е запазено време за любимите суши деликатеси или за риба, които певицата редува с телешко месо, салата, към които задължително добавя и няколко филии пълнозърнест хляб.
Следобед изпълнителката похапва кисело мляко, а вечеря предимно салата. Любимата й такава е зелена с риба тон, която редува и с кисели ябълки с плочка сирене.

снимка: инстаграм мария