Доста малко са посветените, които знаят, че певицата Мария е дъщеря на известния борец от близкото минало Панайот Киров.

Той се жени за младата Йорданка, която ражда Мария на 19 години, а след няколко години и сестра й. Семейството обаче не се разбира и се стига до развод.

Йорданка се прибира в Стара Загора в апартамента, даден на спортиста за заслугите му и започва да гледа децата сама.

Панайот й праща пари, идва от време на време да си вижда дъщерите, но вече има ново семейство, ражда му се син.

Йорданка работела на три места без почивен ден, за да издържа момичетата си. Мария си спомня една безрадостна Нова година, когато нямали пари да си платят тока и прекарали с майка си празника под одеалото и си разказвали приказки.

“Децата бяха лоши. Отнасяха се лошо в мен, биеха ме в училище, подиграваха ми се. Аз бях дребничка, не можех да отвърна на ударите и често се прибирах цялата в синини или с обелени колене, когато се опитвах да им избягам и падах”, разказва Мария.

Тя дълги години не простила на баща си предателството, даже се отказала от името му. Категорично отказала да се запознае с брат и тотално го игнорирала от живота си, пишат от skandalno.net

"Чувствах се предадена, обяснява сега тя. Чувствах се ограбена. Другите деца си имаха семейства, имаха бащи, имаха на кого да се оплачат, че ги бият, а аз не можех да се оплача и на мама, защото все работеше".

Нейният Християн я убедил да прости на баща си, защото така ще й олекне. И тя го сторила и наистина й олекнало. Това обяснява обаче силната грижовност и привързаност на Мария към дъщеря й Марая.

Тя е готова на всичко за малкото си момиченце и му осигурява много любов и охолен живот. Поради същата причина тя не бърза да роди на Християн дете, докато не се увери на 200 процента, че той ще бъде добър баща и няма да я остави.

Бизнесменът вече й показва, че е добър баща, защото се е превърнал в грижовен татко на Марая.