Фолк певицата Мария отнесе вулгарни подигравки заради силиконовите си устни.

Певицата, която става все по-коментирана заради наглото си поведение стана обект на присмех. Изпълнителката лъснала в чуждестранен интернет сайт за най-ужасните пластични операции в света.

Мария попаднала в класацията благодарение на неуспешно коригираните си джуки. Тя е една от най-обсъжданите певици, и е известна както със своето държание на примадона, така и с огромното количество силикон, което е наблъскала в иначе миниатюрното си тяло.

От много време интернет потребителите се шегуват с неуспешните устни на Мария, която най-вероятно е станала жертва на някой току-що прохождащ пластичен хирург. Според слуховете навремето брюнетката се е наблъскала с не особено качествен силикон, който сега е забранен. Благодарение на него при Мария се е получил този вагинален ефект.

Веднага щом зърнали певицата, чуждестранните форумци сравнили джуките й с вагина. Мария най-вероятно е бясна и горко на всеки, който е пред погледа й в този момент. Не особено актуалната напоследък певица стана известна със злобния си нрав.

Говори се, че Мария редовно крещяла срещу обслужващия персонал на заведения, ресторанти, хотели и фризьорски салони.
Откакто стана държанка на милионерския син Християн Гущеров, пайнерката се мисли за световно известната Дженифър Лопес и не позволява никой да я заговаря, гледа и най-вече да й противоречи.

Жалко, че злобното миньонче не се справя добре с чуждите езици, защото ако владееше добре поне един елементарен английски, няма съмнение, че би направила на пух и прах всеки, който е дръзнал да й се подиграва, пише kliuki.bg.