Фолк певицата Мария призна в интервю за списание LOVE style, че е в трескаво очакване на бебе.

Тя за първи път ще стане леля. Сестра й Ирина трябва да роди съвсем скоро.

„Това са невероятни емоции, които ме карат да се чувствам жива. Не бих желала да давам съвети на сестра ми, защото тя вече е готова да стане родител и не съм сигурна, че ще се справи и по-добре от самата мен. Ирена и майка ми бяха хората, без които нямаше да успея да се справя преди 8 години, когато се роди Марая”, споделя изпълнителката.

Мария отрича слуховете, че изневерява на съпруга си Христиан, както постоянно се пише по медиите. Тя е категорична, че не би простила изневяра и ако се случи, би прекратила брака си. Споровете с мъжа си пък разрешават с целувка.

Фолк певицата доверява, че с годините се увеличава любовта между нея и Христиан. „Променя се спрямо приоритетите ни и това, което ни предстои като ангажимент един към друг, да имаме бебе, дай Боже…Винаги съм казвала, че децата са Божи дар. Когато му дойде времето, и на нас ще се случи. Ние никога не сме се пазили”, обяснява изпълнителката.

Тя отрича слуха, че си е правила операция за удължаване на краката.

„Те изглеждат така, защото много тренирам, спазвам режим на хранене, а не заради фотошоп или интервенция. Не е нужно да бъдеш много висок, за да имаш добри мерки. Просто се иска движение и спорт. Вече ходя и на йога. Чувствам се добре в кожата си и това ми е най-важно”, завършва Мария.