Мария държи гладна щерка си Марая. Фолкаджийката била обсебена от мисълта да бъде слаба и много държала да предаде същата мания и на своето дете.

Затова го държала на зверски хранителен режим, който граничел с пълния глад, пише ''Всеки ден''.

Наскоро кръшното миньонче Мария се похвали, че тежи само 41 килограма и когато има снимки за клипове и фотосесии, минава на „фотосинтеза", за да свали теглото си поне с още кило. Че се поддържа на прага на анорексията, е неин личен избор. Мария обаче подлага на същото мъчение и своята дъщеря, която е само на 5 години и в момента за нея е най-важно да се храни пълноценно.

„Когато вкъщи сме си само двете, не си купуваме нищо за ядене. Хладилникът ни е съвсем празен. В него има само едно прясно мляко с 0,1% масленост, което си сипвам в кафето", сподели Мария. И подчерта, че всички ограничения в храненето, на които подлага себе си, важат и за малката й дъщеря Марая.

„И на нея не се позволяват волности с храната. Няма шоколади, няма курабийки, няма хляб и картофи. Още отсега трябва да се учи да внимава с теглото, защото е момиче и това ще й е нужно", обясни фолкаджийката с тон, който издаде, че много се гордее с драконовските мерки, които взима за фигурата на детето си.

Единственият светъл лъч на трапезата на детето бил гаджето на майка й - милионерът Хриси Гущеров. Той не можел да откаже храна на момиченцето. То пък от своя страна вече знаело добре как да го манипулира. Поглеждало го с широко отворени очи и изплаквало: „Много обичам шоколадче!". При което веднага се сдобивало с желаното лакомство за ужас на майката.