Фолкфурията Мария вероятно е бременна и не иска да се подлага на цигарен дим.

Това шушукат пред ПИК колежки на Мара Отварчаката.

Те напомнят, че дребничката сексапилна брюнетка дори сама е подготвила феновете си за предстоящото събитие, като публично заяви че е готова да дари Християн Гущеров с наследник.

Бебето се чака през втората половина на месец август. То ще е зодия Лъв или Дева. Ако специалистите са видели добре на видеозона, отрочето на Мария трябва да е момче. Фолкпевицата доста дълго отказваше да потвърди радостната новина, точно както се опитваше да скрие и сватбата си с Димитър Андонов преди година и нещо.



Припомняме, че до този момент Мария има едно дете - Марая, което е рожба от бизнесмена Андонов, с който певицата се раздели.

Тя стана култова с изказването, че "ако Митко ми изневерява, ще му клъцна пишлето. той го знае". После двамата се разделиха, а никой не знае в какво състояние е бившият.

"Тя е много прецизен човек, няма да рискува здравето на бъдещето си дете на цигарен дим по заведенията и е права, аз също бих постъпила така", каза пред сайта ни нейна колежка от "Пайнер", която също има рожба.



Припомняме, че Мария наскоро обяви пред Митко Пайнера, че временно спира да ходи по участия. Издателите й не се сърдят, защото вероятно се досещат каква е причината.

Напоследък Мария не може да бъде забелязана с голо коремче, последните й фотосесии са с широки тоалети.

Журналисти разказват, че когато се обаждат в 20 часа вечерта, Мара Отварачката нервничила, че не било нормално да я търсят по такова време. Тя насочвала колегите да я търсят след 9 часа сутринта, което време е доста необичайно за една фолкдама.